AMOFA heeft al meer dan 40 jaar ervaring in de sector van dieselmotoren. De eerste stappen werden gezet met kleinere motoren in de jaren tachtig. In 1991 is HAMOFA echter verhuisd naar de huidige locatie in Hamont en zich gaan toeleggen op de revisie van grotere industriële dieselmotoren van verschillende merken.

Die specialisatie resulteerde in een uitbreiding van de magazijn- en werkruimtes met meer dan 8000 m² en een internationaal klantenbestand. De hoofdzetel in Hamont (België) heeft een oppervlakte van meer dan 10.000 m² aan werkplaatsen, kantoren en magazijnen en reviseert en verkoopt HAMOFA zo’n 800 motoren per jaar.

Worldmap

Sinds 2012 heeft HAMOFA niet alleen een internationaal klantenbestand, maar is het zelf ook een internationaal bedrijf geworden met een nieuwe vestiging door een overname in Fort-Lauderdale (USA). Deze firma stond lokaal al bekend omwille van zijn uitstekende kwaliteit en 50 jaar ervaring in motorenrevisie.

HAMOFA beschikt in Amerika over een 2000 m² grote werkplaats met magazijn. Van hieruit bedienen we onze Amerikaanse en Zuid-Amerikaanse klanten met dezelfde kwaliteit en zorg als in Europa.

 

Bekijk hier onze HAMOFA Folder!

Hamofa folder logo


Vacature monteurs dieselmotoren

 

Vacature CNC Frezer

 

Vacature Assemblagemedewerker

Omleiding vrachtverkeer